Hey friend!
Jeg er Lydia, også kjent som Lilypress. Jeg er skriver, kalligraf, kreativ sjel, maler og generelt utrolig glad i alt håndlaget. 
Høsten 2019 lanserte jeg en kolleksjon med julekort og trykk, og da ble Lilypress offisielt til. Våren 2020 ble Lilypress lansert som egen nettbutikk. Her håper jeg du finner noe hjertet liker, enten til deg selv eller noen du er over gjennomsnittet glad i. Du kan også finne kort fra Lilypress på Planterommet og Bergen Kristne Bokhandel, noe som er veldig stas!

Våren 2021 fikk jeg bidra med design og håndskrevne elementer til andaktsboka "Et halvt år med Jesus" av Maria Celine Lundeby og Hanna Elisa Haraldsen. Denne finner du overalt hvor du kjøper bøker.

Lilypress er en ekstra hobby i tillegg til hverdagslivet mitt som lærer i grunnskolen og engelsklærer på høgskole. Jeg pleier å si at jeg kan skrive på hva som helst, og stiller meg først i køen med å hjelpe deg å virkeliggjøre skilt, bordkort, buketter, invitasjoner og alt mellom der!  Jeg bor i Bergen sammen med Mr Lilypress, hvor jeg er på en evig jakt etter en perfekt cappuccino og biscotti.  

Velkommen!
Lydia Kristin