Bordkort | håndskrift

Hvert bordkort er håndmalt med din gjest's navn. Både flate og teltstil er tilgjengelige. Legg inn bestilling på antall og presiser deretter utgangspunkt for farger og stil i kommentarfeltet ved utsjekk. Du vil motta en mail snarlig for å fylle ut skjema med all nødvendig informasjon. Gjennomsnittlige ordre på rundt 100 bordkort tar mellom 3-4 uker å ferdigstille, så vennligst fakturer dette inn i planleggingsfaser.

MERK: Bordkort i akrylplast har en høyere pris og leveringstid. Fyll ut dette skjemaet for å forhøre deg om pris for denne varen.

PRODUKSJONSTID
Prisen gjelder materiell og produksjon av ett bordkort.
Gjennomsnittlig produksjonstid på bordkort er mellom 3-4 uker. Trenger du bordkortene raskere enn dette vil det inkludere en hasteavgift i din endelige faktura. Vennligst fyll ut dette skjemaet og presiser datoen for din event og vi vil ta kontakt så raskt som mulig for å gi videre instrukser for gjesteliste og eventuell hasteavgift. Produksjonstiden starter når vi har mottatt din bekreftelse og gjesteliste. Du vil da motta forventet leveringsdato.

FLATE KORT & TELTKORT
Flate kort er 9x6cm liggende kort.
Teltkort er 9x6cm brettede kort som er stående på bordet. 

VARIANTER
Vi imøtekommer gjerne spesielle ønsker du måtte ha. Presisér ønsker i kontaktskjemaet.


kr 19,00
Please select variants first