Gull // julekule

Ikke på lager Salg!

Først, kan vi ta et øyeblikk for å anerkjenne at det er umulig å ta bilder av en gullkule uten å få med eget speilbilde? ;) 

Heng et spesielt minne på juletreet eller gi det som en omtenksom gave til en venn eller familie! Julekulen inkluderer to navn + dato (f.eks. fødselsdato) eller opp til tre ord (f.eks. Familien Eger Nilssen).

Julekulen er i glass. Navnene er individuelt håndskrevne (jeg bruker ikke fonter!) for å sikre et helt unikt uttrykk. Julekulene er laget med vinyl slik at du kan verdsette dem i år etter år. Vær obs på å oppbevare dem trykt for å bevare kvaliteten.


Tekstomfanget på kulen er på rundt 5x5cm, som kan bety at hvert håndskrevne navn kan variere i størrelse. Jo lenger navn, jo mindre skrift og vice versa.

Du skriver ønsket tekst i kommentarfeltet ved check-out. Dersom du har lagt til flere kuler og i evt flere farger oppgir du denne informasjonen i samme kommentarfelt.

Eksempel

Grønn kule 1: Linn + Tord
Klar kule 1: Familien Eger
Klar kule 2: Vår første jul

Siste bestillingsfrist med sikret ankomst før jul er fredag 10. desember. Bestillinger etter dette kan vi ikke garantere ankommer før jul. Merk at Posten kan ha forsinkelser i levering i desember, noe Lilypress ikke kan ta ansvar for. 

kr 69,00 kr 99,00