Hey friend!

Jeg er Lydia, også kjent som Lilypress. Jeg er skriver, kalligraf, kreativ sjel, maler og generelt utrolig glad i alt håndlaget. Høsten 2019 lanserte jeg en kolleksjon med julekort og trykk, og da ble Lilypress offisielt til. Våren 2020 ble Lilypress lansert som egen nettbutikk. Tiden strakk ikke lenger til for å kombinere egen butikk med fulltidsjobb, men du kan finne kort fra Lilypress på Planterommet og Bergen Kristne Bokhandel, noe som er veldig stas! Du kan også ta kontakt via Instagram for å bestille produkter.
Våren 2021 fikk jeg bidra med design og håndskrevne elementer til andaktsboka "Et halvt år med Jesus" av Maria Celine Lundeby og Hanna Elisa Haraldsen. Denne finner du overalt hvor du kjøper bøker.
Lilypress er en ekstra hobby i tillegg til hverdagslivet mitt som lærer i grunnskolen og engelsklærer på høgskole. Jeg pleier å si at jeg kan skrive på hva som helst, og stiller meg først i køen med å hjelpe deg å virkeliggjøre skilt, bordkort, buketter og alt imellom! 

Velkommen! Lydia Kristin

HVOR?  Bergen, Norway

KONTAKT hei@lilypress.no